Les verdes afronten ja el tram decisiu del curs. Foto: M. García / CCH

Des del passat dia 13, el sènior femení de l’Hoquei Sarda juga els partits que decidiran si el conjunt verd és un dels quatre equips que juga el play-off pel títol 2020-21. Aquesta segona fase, però, va començar amb una derrota a casa contra el Club Hoquei Patins Bigues i Riells (2-5).

El Sarda tancarà el mes amb una visita a Sant Hipòlit de Voltregà aquest dissabte i un partit a Can Xarau contra l’HC Palau de Plegamans, el pròxim dia 27, mentre que els dos primers reptes del mes de març per al conjunt de Carles Marín seran un desplaçament a Sant Cugat, seguit d’un partit al Vallès Oriental, a Bigues i Riells.

EUROPA TORNA A ESCENA
A meitats de març, però, l’OK Lliga s’aturarà durant unes setmanes, encara que no serà, en el cas del Sarda, per la disputa de les competicions continentals. En el cas de la Female League Cup, la que juga l’equip, el pròxim dissabte 27 se sortejarà el camí que afrontaran els vuit candidats cap al títol.

Benfica, Manlleu, Massamá, Palau de Plegamans, Caco, Voltregà i Gijón són els altres aspirants a un títol que es decidirà en un format de Final Eight entre els dies 27 i 29 de maig. Caldrà guanyar, doncs, tres partits per coronar-se campió d’Europa en aquesta atípica temporada 2020-21, marcada pel virus.

TORNA LA NACIONAL CATALANA
L’altre gran focus d’actualitat per al club des del darrer cap de setmana del mes de gener ha estat l’arrencada de la lliga Nacional Catalana masculina, és a dir, el retorn a la competició també del primer equip masculí.

Els cerdanyolencs formen part del grup B de la categoria, amb el Barça C, l’HC Piera, el filial del Noia Freixenet, l’HC Sentmenat, el CP Congrés de Barcelona, el CH Santa Perpètua i el CH Vila-seca.