L’equip està aturat des del passat dia 11. Foto: Kilian Càtedra

Si no fos pel coronavirus, ara mateix ja sabríem si el Cerdanyola CH havia pogut aixecar la primera Copa de la Reina de la seva història, però la pandèmia, que ha paralitzat totes les competicions locals, nacionals, estatals i continentals, ha obligat a fixar una nova data: serà a principis de juny en el mateix escenari, la Corunya.

La Federació Espanyola de Patinatge va contemplar inicialment que tant la Copa de la Reina com la del Rei (coincidien en dates i lloc) es juguessin a porta tancada, però ben aviat va pactar amb el Liceo (el club que cedeix Riazor) que les dues cites coperes passin a jugar-se entre els dies 4 i 7 de juny.

Les de Carles Marín començaran aquesta nova aventura copera contra el CP Vila-sana, mentre que una hipotètica semifinal enfrontaria el Sarda contra el Palau de Plegamans o el CP Alcorcón. Per l’altra banda del quatre s’enfronten el Gijón, el Bigues i Riells, el Manlleu i el Voltregà.

LES LLIGUES, SENSE DATA
Però si la FEP ha aconseguit fixar una data per a aquestes competicions, no es pot dir el mateix de l’OK Lliga (cosa que també passa amb la Federació Catalana de Patinatge). Els dos equips sènior (i tots els de la base) van deixar d’entrenar el passat dia 11 i l’endemà el club va publicar un comunicat anunciant que l’activitat s’aturava durant 15 dies.

La quinzena, però, va acabar sense que la situació hagi millorat (tot el contrari), de manera que l’únic que es pot fer és esperar noves directrius per part dels responsables de Salut.