Carrillo és un dels tècnics més longeus del futbol del nostre país. Foto: CFC

Aniversari feliç. Toni Carrillo va poder celebrar amb una victòria el seu partit 300 a la banqueta del Cerdanyola (1-2 ahir a la tarda al camp d’Arraona-Merinals contra el filial del CE Sabadell). Amb aquest resultat, l’equip puja fins a la sisena posició de la Tercera divisió, havent sumat 7 punts en quatre jornades.

Oriol Molins havia estat el gran referent ofensiu de l’equip, però Elhadji Bandeh va voler reivindicar-se contra el filial arlequinat. L’exdavanter del Prat va ser un maldecap per als sabadellencs i abans del minut 25 ja havia vist porteria per partida doble. El primer gol va arribar al minut 10 després d’una gran assistència de Collado i un quart d’hora després Bandeh repetia rematant una centrada de Valderas. Els locals van retallar distàncies al segon temps amb un gol de Nito i van tancar el Cerdanyola a l’àrea d’Oliver a la recta final del matx i l’equip va patir per adjudicar-se la segona victòria del curs.

Els de Toni Carrillo volen continuar a prop de la zona alta de la classificació i diumenge tindran l’ocasió per fer-ho a les Fontetes, quan rebran la UE La Jonquera a les 7 de la tarda.