L’equip continua a la zona tranquil·la de la classificació. Foto: CFC

A la tercera va anar la vençuda. El Cerdanyola FC va trencar una mala ratxa de dues derrotes ahir a Peralada (1-1), de manera que l’equip es consolida a la meitat de la classificació quan encara queden vuit jornades per al final de la competició.

Els homes de Toni Carrillo van saltar a la gespa molt concentrats i van tenir premi al minut 9, quan Diego va engaltar un potent xut des del segon pal. El Peralada va despertar de cop i Guillem Cornellà va estar a punt d’aconseguir l’empat amb un gol olímpic dos minuts després. Els locals no van perdonar a la seva segona oportunitat. Kike va habilitar Marc Mas que es va plantar sol contra Avilés i després de driblar el porter del Cerdanyola va fer el gol de l’empat al minut 26.

El partit es va descontrolar a la segona meitat i els verds van tenir les ocasions més clares a les botes de Daisuke. El japonès, molt incisiu, va estar a punt de fer el segon gol del Cerdanyola amb una rematada que va picar contra el pal al minut 59 i amb un xut ras que el porter Joan Ureña va poder aturar.

Aquest diumenge a les 6 de la tarda l’AEC Manlleu, un dels rivals directes del Cerdanyola, visitarà Les Fontetes. En el partit de la primera volta jugat a Osona, els equips van empatar (1-1).