Els verds van tornar de Manlleu amb un punt. Foto: CFC

El Cerdanyola ha superat amb bona nota la setmana més exigent del que va de competició. Els verds van aconseguir un punt ahir a Manlleu (1-1), resultat que sumat a la victòria de dimecres passat contra el Peralada consolida els de Toni Carrillo a la zona tranquil·la de la taula.

El partit disputat a Osona no serà recordat pel joc vistós dels dos equips, però el Cerdanyola va mostrar orgull i capacitat de reacció. Després d’un tram inicial de partit força ensopit, el Manlleu es va avançar al minut 36 gràcies a una rematada de cap de Marimon després d’un servei de córner.

El tècnic va moure fitxa al descans i va donar entrada a Sergio Ginés per Eric Blasco. Els verds van arrencar amb força a la segona part i el japonès Daisuke va aconseguir el gol de l’empat al minut 8 de la represa. Els locals van intentar fer el segon però Pociello va estar molt encertat neutralitzant els atacs manlleuencs.

Aquest diumenge els vallesans buscaran sumar la cinquena victòria al campionat a casa contra un dels equips que actualment ocupen posició de descens, la UE Rubí.

DERROTA DEL FEMENÍ
Per la seva banda, el primer equip femení va caure amb contundència contra el CE Sant Gabriel a Sant Adrià del Besòs amb dos gols de Moyano, dos més d’Abril i un de Laura. Les vallesanes buscaran refer-se de la derrota contra el Pallejà.