La Monta es va imposar en un partit tremendament igualat. Foto: CFC

Tercera derrota consecutiva i cinquè partit consecutiu sense guanyar. El Cerdanyola va caure diumenge passat per la mínima a la Bombonera de la Montañesa (1-0).

Els primers 45 minuts van ser molt igualats, amb la Monta intentant portar el pes del partit però amb un Cerdanyola incisiu que va tenir la millor ocasió amb un xut a la creueta de Javi Sánchez després d’un córner. Velillas va ser l’home més perillós dels barcelonins, molt incisiu a la banda esquerra de l’atac de la Monta.

Precisament l’extrem va iniciar la jugada de l’únic gol del partit. Després d’una recuperació de pilota amb un pèl de fortuna, Velillas va fer la passada de la mort dins l’àrea que Jandro va empènyer a plaer. Sánchez en dues ocasions i Valderas, que va entrar a la segona part, van tenir ocasions per empatar, però no van poder batre a Tato Burgada.

UNA FINAL AL MORELL
La lliga s’atura aquest cap de setmana, però el retorn de la competició dels verds serà un enfrontament de necessitats contra el CD Morell. Tarragonins i cerdanyolencs sumen 17 punts en 16 jornades de lliga, però la diferència de gols fa que els vallesans siguin dues posicions per sobre de la zona de descens. El partit es disputarà a les 3 de la tarda del dissabte 12.