Els verds van cedir dos punts a l’últim moment. Foto: CFC

Empat amarg. El Cerdanyola va deixar escapar dos punts al temps afegit ahir a les Fontetes contra el Sabadell B (2-2) i és desè a cinc jornades per al final del curs.

L’equip va començar dominant i Javi Sánchez va avisar amb una rematada de cap al minut 7. Després d’una ocasió del filial arlequinat, Molins va fer el primer gol del Cerdanyola a la sortida d’un córner novament pentinat per Sánchez. Però els sabadellencs, que tenen opcions de lluitar per entrar al play-off, van aconseguir igualar el partit gràcies a un gol de Max al minut 18.

El partit va entrar en una fase d’anades i tornades amb arribades a les dues porteries. Les ocasions més clares d’aquesta fase del partit van ser per als visitants, amb un cop de cap de Josep i un xut de Joel que Avilés va desviar amb una gran intervenció.

L’equip va tornar al partit amb més empenta i va aconseguir avançar-se novament al 54, quan Jota va saltar més que ningú per rematar al fons de la xarxa una centrada des de l’esquerra. El Sabadell es va bolcar sobre la porteria cerdanyolenca i van tenir recompensa a l’últim minut del temps afegit, en un córner que el capità Josep Díez va poder resoldre dins l’àrea amb un xut imparable a la mitja volta.

CARRILLO, UN ANY MÉS
Per altra banda, després de la victòria contra el Manlleu del mes passat, el president va anunciar la continuïtat de Toni Carrillo i del seu cos tècnic de cara al curs que ve. El tècnic se sent “a gust i valorat a un club que m’ho ha donat tot” i va admetre que “mentre el president sigui aquí difícilment marxaré”.