L’equip vol pujar de categoria aquest any. Foto: CBFC

El CBF Cerdanyola tornarà a lluitar per pujar a Lliga Femenina 2. L’equip de Pili Bilbao va certificar la seva presència a la Final a quatre que es jugarà al pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat el passat 22 d’abril després de derrotar el Camping Bianya Roser al PEM Guiera. Les cerdanyolenques jugaran la fase final contra el Barça Santfeliuenc, l’amfitrió, i contra els altres dos millors equips del grup 3 de Copa Catalunya, el Bàsquet Draft de Santa Coloma de Gramenet i el Platges de Mataró.

La semifinal de la cita, contra l’equip de Santa Coloma, es jugarà el pròxim dia 20, mentre que si les de Pili Bilbao aconsegueixen el bitllet per a la final, jugarien la final el dia 21 a la tarda contra el vencedor del partit entre les del Baix Llobregat i el conjunt del Maresme.

L’equip, que ha tancat les dues fases amb una primera volta excel·lent (16 victòries i 2 derrotes) i un segon tram de competició igualment notable, voldrà posar la cirereta al pastís amb el premi definitiu. El conjunt verd és l’únic dels quatre equips que repeteix presència a la final per segona temporada consecutiva (el Joventut les Corts va ser l’equip que va pujar de categoria i tant el JET Terrassa com el Bàsquet Almeda no han aconseguit classificar-se), de manera que l’equip voldrà aprofitar l’experiència que va assolir la temporada passada per pujar a la segona màxima categoria estatal.