La primera plantilla cerdanyolenca i el tècnic. Foto: CBFC

El Club Bàsquet Femení Cerdanyola viu amb ganes el compte enrere per a l’inici de la lliga. L’equip, que des d’aquesta temporada dirigeix Juan Couto, jugarà el primer partit de la segona màxima competició estatal el pròxim diumenge 7 d’octubre al Polideportivo Urreta de Galdakao contra l’Ibaizabal, un equip amb una llarga trajectòria a la categoria de plata i que en les darreres quatre temporades sempre ha quedat entre els 10 millors equips de la taula.

El conjunt verd, però, afronta aquest repte fidel a la seva filosofia d’aposta pel planter: vuit de les jugadores del primer equip hi han arribat després de passar per la base. Només Elena Murcia, Montse Pujolreu (fitxatges del Lima-Horta), Laura Arias (procedent del Molins de Rei) i Anna Iglesias (que va arribar del JET Terrassa) no han fet el trànsit des del filial fins al sènior.

Després d’aquest desplaçament a Biscaia arribarà el debut a un PEM Guiera que s’omplirà fins a la bandera. El primer equip que passarà per la ciutat, a més, és un dels grans de la categoria, l’Aros de Lleó. El partit es jugarà el dissabte 13 del mes que ve a dos quarts de set de la tarda.

FORA DE LA LLIGA CATALANA
L’estrena en competició oficial, però, va ser en la ronda de quarts de final de la Lliga Catalana Femenina 2. L’equip va guanyar al Guiera el dia 15 (57-54) contra el Mataró Boet, però va veure com les del Maresme capgiraven l’eliminatòria a casa seva (74-51).