Imatge d’arxiu del Mercat de les Fontetes. Foto: Twitter (@RecortesCero)

El Carnaval és cada cop més a prop i el Mercat de les Fontetes de Cerdanyola vol celebrar aquesta festivitat amb els seus clients i clientes. Per aquest motiu, organitzarà un concurs de disfresses dissabte 2 de març.

Els participants, que poden presentar la seva inscripció del 22 de febrer al 2 de març, hauran de sorprendre el jurat amb l’originalitat de les seves vestimentes. Entre els clients es donaran premis a la millor disfressa individual d’adult i a la millor comparsa. Els guanyadors de les dues categories obtindran vals de compra dotats des de 50 fins a 2.000 euros. A més, els infants que vagin disfressats al Mercat tindran un obsequi.

D’altra banda, el Mercat de Serraperera de Cerdanyola també se sumarà a la festa l’1 de març amb una xocolatada popular i un concurs de disfresses adreçat a la clientela.

Finalment, l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis posarà el seu granet de sorra a la celebració del Carnaval amb un repte per a tots els veïns i veïnes. Les persones que vegin el ninot de la Roser, que participarà en la rua de Carnaval del 2 de març, i publiquin una fotografia amb ella a Instagram o Facebook, participaran de manera automàtica en el sorteig d’un sopar per a dues persones en un bar o restaurant del poble.