Sembla que els precs dels familiars de l’Escola Fontetes de Cerdanyola han estat escoltats i que, de moment, s’han aturat les obres per traslladar els Serveis Educatius de la ciutat al centre.

A principis de novembre Línia Vallès informava que els familiars d’aquesta escola havien començat una sèrie de mobilitzacions per aturar “l’ocupació d’una aula d’infantil”, que s’utilitza per fer teatre, anglès i altres activitats amb els alumnes, per part dels Serveis Educatius cerdanyolencs. Ara, Serveis Territorials, tal com explica una de les portaveus de l’AFA de l’escola, ha donat l’opció als familiars del centre de proposar altres espais del recinte que puguin acollir aquest òrgan, sense perjudicar el projecte educatiu de l’escola.

En aquesta línia, la portaveu ha explicat que s’han proposat aules buides que hi ha a la zona de cicle inicial i mitjà i una “caseta independent que s’utilitza per fer-hi activitats de lleure i que abans ocupava el conserge”. Mentrestant, des de l’AFA segueixen denunciant aquesta situació a través de Change.org i de les xarxes socials.

Un trasllat trasbalsa els familiars de l'Escola Fontetes de Cerdanyola del Vallès
WhatsAppEmailXFacebookTelegram