No és el primer cop que els familiars de l’Escola Fontetes de Cerdanyola es troben entre l’espasa i la paret. Ara, des de l’AFA del centre denuncien, a Línia Vallès, que s’hagin començat a fer les obres per traslladar els Serveis Educatius de la ciutat al Col·legi, sense previ avís i “posant en risc la salut dels seus fills”.

Una de les portaveus de l’AFA explica que el juny els van comentar les intencions d’aquest trasllat, “ja que el personal de Serveis Educatius de Cerdanyola estava treballant en un edifici insalubre”. “Som les primeres que volem que els Serveis Educatius cerdanyolencs trobin un espai de qualitat, però no exposant els nostres fills en plena Covid-19 i ocupant les aules que estan muntades per fer anglès, teatre i activitats educatives”, afegeix. Amb el missatge “no al desnonament de la zona infantil”, l’AFA fa dies que ha encartellat les parets de l’escola.

El centre té un alt índex d’immigració, fet que ha provocat la seva estigmatització entre alguns veïns i també la caiguda de les matriculacions.