La Monta es va endur els tres punts cap a Nou Barris. Foto: Àngel Garreta / CEE

Un gol del davanter Raúl Rodríguez quan faltaven quatre minuts per a l’acabament del partit va ser suficient per donar els tres punts a la Montañesa en el derbi barceloní contra l’Europa (0-1).

Els graciencs van portar la iniciativa del joc, mentre que la Monta buscava crear perill al contraatac. Tot i la manca d’encert de cara a porteria, els de Pedro Dólera van seguir atacant, i ja a la segona meitat els locals van reclamar un penal de Rubén sobre Sergi Pastells.

Malgrat que semblava que el gol local estava més a prop, Pedro García va recuperar una pilota dins de l’àrea contrària i va fer una passada creuada perquè Raúl, que només feia 6 minuts que era sobre la gespa, superés Rafa Leva. La polèmica, però, no s’havia acabat, ja que els locals van reclamar una altra pena màxima al temps afegit. Després d’un córner, el porter Tato i el migcampista Uri Escabrós van saltar per evitar una rematada de l’Europa, i els jugadors escapulats van demanar penal per mans. L’àrbitre, però, no va xiular res.

El triomf situa la Monta vuitena, a 5 punts de la zona de promoció d’ascens que marca l’AE Prat, i pròximament afrontarà dos partits consecutius a casa, contra CF Peralada i CF Gavà.