pista gel

Imatge de la pista de gel l’any passat. Foto: Twitter (@jmartigalbis)

Després que els dos últims anys Nou Barris gaudís de la pista de gel de Nadal als jardins de Can Xiringoi, enguany no es podrà fer. I és que el conglomerat d’eixos comercials que formen Nou Barris Es Mou (l’Eix Nou Barris, Fabra Centre, Entorns Virrei i l’Eix Maragall) no ha pogut tirar-ho endavant per problemes de “pressupost i burocràcia”, però ha preparat un parc infantil a canvi.

Així ho explica el gerent de Fabra Centre, Jesús Mir, qui afirma que el canvi de govern i regidors ha alentit el procés per tramitar “la paperassa”. Mir, a més explica que l’Eix Maragall ha tingut un “problema intern” i enguany no pot participar en l’organització de les activitats. Aquest fet també ha ajudat que els altres eixos decideixin canviar l’activitat i la ubicació.

Així doncs, la decisió ha estat fer un parc infantil a la plaça de Garrigó. “La idea és fidelitzar els clients amb una proposta més petita”, diu Mir. La nova iniciativa es farà del 27 de desembre al 4 de gener, excepte el dia 1. Durant el matí s’organitzaran tallers creatius a “preus testimonials” per als infants i que amb els tiquets de client dels eixos comercials seran gratuïts. D’altra banda, hi haurà la ludoteca, que serà gratuïta, i a la tarda es faran diversos espectacles, també gratuïts per a tothom qui hi assisteixi.

Amb tot, el gerent de Fabra Centre ha afirmat que no descarten recuperar la pista de gel de cara al Nadal del 2024. “Entenem que amb el nou govern s’hagi alentit el procés i desitgem que l’Eix Maragall també hi pugui participar”, conclou.