la forquilla

El restaurant La Forquilla de Nou Barris és un dels locals més coneguts de la zona. Foto: La Forquilla

El restaurant La Forquilla del carrer de la Font d’en Canyelles, al barri de Verdun, és un dels locals més singulars de la zona. Els seus propietaris són la Mireia Pascual, que també és la xef, i el seu marit, en Daniel Suñé, que és qui dirigeix la sala.

Així doncs, es tracta d’un local que s’ha consolidat com un dels més populars del barri perquè ofereix, de dilluns a divendres, un menú diferent cada dia per dinar y que s’adapta al mercat i les ofertes. Tal com explica Pascual, es fixen en les tendències de cuina per plasmar-les als seus plats. Per tant, les opcions que ofereixen van variant segons la temporada, tot i que també tenen els seus plats més populars com “el Taco de panceta o la costella Angus a baixa temperatura”.

El restaurant només obre els migdies, excepte dijous i divendres, que també hi ha la possibilitat de sopar, però amb els platets de la seva carta.

Guanyador d’un concurs

Fa poc el local va guanyar la segona edició del concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barri. Es van aconseguir imposar als més de 30 participants amb una focaccia amb tàrtar d’escamarlà de Blanes amb el seu “bisque”, que és una crema dels caps dels escamarlans.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram