Daniel Jordà Panes Creativos

Daniel Jordà va decidir fer de la fleca un banc de proves on abocar la seva creativitat. Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha distingit els millors comerços de la ciutat del 2023. Jaume Collboni va presidir dijous al vespre la 24a edició dels Premis Comerç de Barcelona. L’alcalde, aprofitant l’acte, va posar en valor el comerç de proximitat i el repte que suposa competir amb els gegants de la venda online: “Cap plataforma pot oferir el que vosaltres oferiu: qualitat, proximitat, tracte humà, complicitat, honestedat, confiança”.

Durant la gala, celebrada a les Drassanes Reials, es van lliurar també els guardons de la 12a edició dels Premis Mercats de Barcelona.

Laboratori de pans

El darrer guardó de la cerimònia, el Premi especial, va ser per a Panes Creativos. Després de molts anys dedicat al món de l’art i compaginant-ho amb tasques a l’obrador familiar, Daniel Jordà va decidir fer de la fleca el banc de proves on abocar la seva creativitat. El resultat va ser Panes Creativos, un laboratori d’idees on elabora tota mena de pans que han despertat l’interès de diversos restaurants amb Estrella Michelin.

Pel jurat, la trajectòria professional de Daniel Jordà ha acabat convertint Panes Creativos en “referència al sector del forn a escala nacional i internacional, a més de ser un establiment que fa bandera i practica la sostenibilitat i que està arrelat al barri col·laborant en diversos projectes”.

Botiga Panes Creativos

Panes Creativos ha despertat l’interès de diversos restaurants amb Estrella Michelin. Foto: Ajuntament de Barcelona