Una foto de la Festa Major de l’any passat. Foto: Districte

El districte ja escalfa motors per a una nova edició de la seva Festa Major, que es posarà en marxa el pròxim dia 9 de maig i acabarà el dia 14 del mateix mes.

Un any més la Festa Major tornarà a omplir els carrers i les places del districte d’activitats per a tots els públics. El dimarts 9 els veïns ja podran gaudir de diferents activitats, com ara l’exhibició a cavall de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana. L’endemà, el dia 10, se celebren diferents activitats culturals i familiars i el dia acabarà amb el concert de banda. El dijous 11 la Festa Major continuarà actes com el tornegi de futbol sala, jocs, ball, tallers i un musical.

Els darrers tres dies, ja en ple cap de setmana, seran els més intensos. Divendres es farà el pregó, que anirà a càrrec de Rafa Delgado, expresident del Centre Cultural Els Propis i president de la Fundació Procat. Al llarg de dissabte i diumenge els veïns podran gaudir d’un munt d’activitats, com per exemple la caminada popular i la botifarrada, el correfoc, diferents concerts, la jornada castellera o la tarda teatral.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram