Una imatge de l’espectacle ‘Invisibles’. Foto: Ateneu 9Barris

El binomi circ i Ateneu Popular 9Barris és un clàssic de Nadal des de fa molts anys. Des del passat 17 de desembre està en marxa la 21a edició del Circ d’Hivern, que enguany ha arribat amb l’espectacle ‘Invisibles’ que dirigeixen Joan Arqué i Joan Ramon Graell. Fins al 22 de gener es faran 20 interpretacions de l’espectacle.

‘Invisibles’ parteix de la idea de les fugides, tant personals com físiques. Tal com expliquen els seus organitzadors aborda una realitat on “cadascú de nosaltres fugim de la soledat, dels problemes, de la foscor, de la por”.

Al llarg de l’espectacle, els seus protagonistes són sis artistes (Blai Juanet, Griselda Juncà, Jordi Serra, Marc Sastre, Tomeu Amer i Deborah Cobos) que fusionen la música i el circ mentre demostren la seva habilitat amb el trapezi, la guitarra, l’escala d’equilibris, el saxo, la roda alemanya, la percussió, el quadrant rus… Tot plegat, en una obra dramatúrgica contemporània apta per a tots els públics que serveix per explicar “les històries que tantes persones i pobles han viscut i que fa que siguem on som i siguem qui som”, afegeixen els organitzadors.

FOMENTAR EL CIRC
El Circ d’Hivern és una iniciativa de l’Ateneu Popular nascuda l’any 1996 per fomentar el circ. Des de l’any del seu naixement, el 1979, l’Ateneu ha jugat un paper fonamental en el desenvolupament del circ català.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram