Els comerciants oferiran els seus productes fins al gener. Foto: Eix Nou Barris

Arriba el mes de desembre i, com mana la tradició, la Fira de Nadal i Reis s’instal·la a la marquesina de Via Júlia. A partir del pròxim dissabte 3 de desembre i fins al 5 de gener, l’Eix Nou Barris tornarà a organitzar aquesta tradicional mostra que compta amb 30 anys d’història –els últims quatre coordinada per l’associació i anteriorment pel Districte–. Unes 100 parades oferiran tot tipus d’articles, posant èmfasi en els productes de decoració nadalenca i regals.

MÉS SOLIDARITAT
Tot i que la fira manté el format que l’ha consolidat entre els veïns i veïnes del districte, que cada any la demanen, enguany s’ha introduït un petit però a l’hora important canvi. L’estand solidari de l’Eix Nou Barris, el qual ja va ser-hi present l’any passat, ocuparà més espai. Aquesta parada té l’objectiu de recaptar joguines entre els ciutadans per tal de donar-les als infants amb dificultats del districte. Paral·lelament, aquest espai acollirà activitats solidàries diverses al llarg del mes.

La fira, com cada any, quedarà dividida en dos. Un primer tram dedicat al dia de Nadal, amb el Pare Noel com a protagonista –hi serà del 15 al 24 de desembre–, i un segon tram que tancarà la campanya nadalenca i que se centrarà en la festa dels Reis Mags. De fet, el rei Melcior visitarà Nou Barris a partir del dia 27 de desembre i fins al dia 4, hores abans que comenci la cavalcada de Reis que recorrerà el districte.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram