Els operatius policials es van fer al Verdum i a Ciutat Meridiana. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han augmentat la seva presència al districte des que va començar l’any, cosa que els ha permès detenir un total de 14 persones relacionades amb el tràfic de drogues.

Durant aquest mes i mig els agents han patrullat més per zones poc transitades on havien detectat que es cometien diferents delictes. El 13 de febrer a la tarda van portar a terme un operatiu que es va afegir als quatre que ja havien fet des del passat 15 de gener, amb un balanç global de 14 detinguts, sis investigats per delictes lleus, 67 denunciats per drogues i 9 per tinença d’armes.

Els operatius, emmarcats en el dispositiu Ubiq, també van incloure l’entrada en diferents comerços arran de queixes de veïns i comerciants per tràfic i consum de drogues, incivisme i altres conflictes a la via publica.

DIFERENTS NEGOCIS
En l’operatiu del 13 de febrer la policia va entrar en tres locals del Verdum i en un de Ciutat Meridiana, que anteriorment ja havien estat multats per les queixes veïnals. Els locals inspeccionats van ser un d’enviament de diners, dos bars i una perruqueria. Els agents van detenir dues persones que tenien ordres de crida i cerca relacionades amb delictes contra la salut pública i un altre per falsificació documental. També es va obrir una investigació per apropiació indeguda i es van fer sis denúncies per consum o tinença de drogues i dos més per tenir armes prohibides.

En un dels bars la policia també va tramitar diverses denúncies per infraccions greus del propietari per tolerar el consum de drogues a l’interior del local.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram