Les butlletes es poden aconseguir a les botigues de l’eix. Foto: Arxiu

La campanya Activa’t contra la trombosi ha començat a caminar. L’Eix Nou Barris, una de les associacions que hi col·labora –conjuntament amb l’Eix Clot, l’Eix Sagrada Família, l’Eix Maragall i Gran de Gràcia– ha posat en marxa un sorteig entre els seus clients per aconseguir recursos per a la iniciativa de la Fundació de l’Hospital de Sant Pau que busca conscienciar sobre la trombosi, una afecció que és una de les principals causes de mort al continent.

L’Eix Nou Barris –i la resta d’associacions participants– sortegen un creuer per a dues persones. Per poder participar cal comprar una butlleta per dos euros que aniran a parar a la campanya Activa’t. Segons destaquen des de l’Eix Nou Barris, el diferencial d’aquest sorteig és que no només toca un premi al client, sinó també al botiguer que va recollir la butlleta.

Els guanyadors es coneixeran el pròxim dissabte 23 de juliol, amb el sorteig de la Lotería Nacional d’aquell dia.

La campanya Activa’t contempla més accions de cara al segon semestre de l’any. Des de l’Eix Nou Barris expliquen que estan ultimant els detalls i que ben aviat podran anunciar altres activitats. Tot per lluitar contra una malaltia poc mediàtica però que afecta moltes persones.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram