El Rubí és l’actual líder del grup 5 de Tercera. Foto: UER

Una caiguda d’Adri Díaz a l’àrea de la Monta va decidir un partit molt disputat i que va oferir poques ocasions de gol. La Monta va punxar a Can Rosés davant la UE Rubí per 1 gol a 0 a causa d’un rigorós penal assenyalat per Garcia Rosel al minut 37 del primer acte. Aquest resultat suposa la cinquena derrota dels de Nou Barris a la lliga, totes elles fora de casa, on enguany l’equip només ha fet un gol en el que portem de competició regular –contra el Vilafranca a mitjans d’octubre, en un matx que van perdre per un contundent 4 a 1–.

Diumenge passat els de Toni Escudero van intentar per tots els mitjans fer l’empat, però la falta d’encert va truncar les expectatives dels barcelonins, que ara per ara són tretzens amb quinze punts. Malgrat les xifres negatives del conjunt de Nou Barris fora de casa –dels 18 punts possibles en els enfrontaments a domicili només n’ha esgarrapat un, en un empat a zero al camp del Prat–, a la Bombonera les coses són força diferents. Allà, l’equip, no només no coneix la derrota, sinó que a més ha aconseguit mantenir la porteria a zero. Amb aquest panorama la Monta rebrà diumenge l’Europa, en un partit que ha esdevingut un clàssic del futbol català en els últims anys.

EL MILLOR GOL CATALÀ
Nils Puchades, exjugador de la Monta i actualment a l’Europa, va rebre el guardó al millor gol del futbol català durant la Gala de les Estrelles del Futbol per una canonada des de la punta de l’àrea en un partit de l’any passat contra el Palamós.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram