jose palomo

José Palomo, a la dreta de la imatge agafat a Xavier Trias. Foto: Racing Vallbona

El Racing Vallbona Club Futbol va anunciar aquest 27 d’abril la mort de José Palomo, qui va ser president del club i veí emblemàtic del barri. “Una pèrdua de les que fan mal i ens obliga a mirar enrere per adonar-nos de tot el que li devem”, diu el club en un comunicat a les xarxes.

I és que la figura de Palomo, més enllà de la seva vinculació amb el Racing Vallbona, també ha transcendit a tota Espanya pel mem viral de “Sa matao Paco“. De fet, les xarxes es van omplir de mostres de condol cap a la família recordant aquell moment.

Humor contagiós

La viralitat que va envoltar la figura de José Palomo es traduïa en la seva persona, segons explica el mateix club de Vallbona. “El seu humor contagiós, el seu amor incondicional pel club i la seva inigualable bondat han deixat una empremta inesborrable a cada racó del Racing Vallbona”, deien.

Amb tot, la família també ha agraït el respecte i les mostres de suport que han rebut a les xarxes. I és que el fill de José Palomo, Pedro Palomo, a través de X, l’antic Twitter, ha publicat un missatge d’agraiment. “Agraïm tot el carinyo que durant aquests anys heu donat al meu pare, amb humor i respecte. El càncer ha guanyat la batalla, però allà on sigui seguirà orgullós de tot el carinyo”, acaba dient.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram