L’exconsellera Victòria Alsina, durant l’acte a Nou Barris. Foto: Natàlia Segura/ACN

En un acte celebrat ahir a Nou Barris, Xavier Trias va reivindicar que la ciutat s’ha d’adaptar a les “necessitats de totes les dones” i va criticar el feminisme “només de discurs”. “Homes i dones han de viure i progressar en plena igualtat i llibertat”, va dir Trias.

En aquesta línia, l’alcaldable va proposar promoure els estudis de ciència entre les dones, la igualtat en els càrrecs de direcció tant en el sector públic com en el privat i “una ciutat segura per a les dones”. Pel que fa a la seguretat, Neus Munté, la número 2 de Trias, va alertar sobre la “solitud de les dones grans que viuen soles”, així com de la “precarietat laboral” de les cuidadores.

Feminisme “un pèl dogmàtic”

Victòria Alsina, exconsellera d’Acció Exterior i número 4 de la llista de Junts a Barcelona, també va ser present a l’acte i va aprofitar per assegurar que el feminisme que “impera” és “un pèl dogmàtic” i “vinculat a l’esquerra populista” on “no totes les dones” se senten “còmodes”. En lloc d’això, Alsina va propugnar que “el feminisme ha de captar la diversitat”.

Trias també va carregar contra els “paladins” que “s’omplen la boca” parlant de feminisme. “Ho hem de dir i ho hem de fer”, va sentenciar, i va treure pit al·legant que a la seva candidatura hi ha més dones que homes.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram