Mans ordinador

Moltes de les activitats són en línia. Foto: Pexels

Trobar feina, rebre formació, impulsar un negoci o emprendre també és possible durant l’estiu gràcies a Barcelona Activa, que no fa vacances. El mes de juliol ha estat ple de cursos de formació tecnològica en el marc del programa ‘e-StiuTIC’, i ara, a l’agost, seguiran en marxa les activitats formatives tant presencials com online.

En molts casos, es tracta d’activitats per a emprenedors o persones que estiguin en procés d’emprendre. Així, s’han programat tallers i cursos per rebre acompanyament en les fases de creació, validació i creixement del negoci.

També hi ha propostes relacionades amb l’economia social i solidària

També hi ha propostes pensades per a persones que estan buscant feina o que volen fer un salt endavant en el món professional. Per a totes elles hi ha diverses activitats online sobre orientació i canvi professional, així com formacions centrades en sectors emergents estratègics, com poden ser les energies renovables o la cosmètica natural. Aquestes formacions són clau a l’hora d’actualitzar-se com a treballador i adaptar-se a les exigències del mercat laboral, en constant transformació.

D’altra banda, també compten amb activitats organtizades per Barcelona Activa totes aquelles persones que vulguin impulsar o enfortir una empresa de l’àmbit de l’economia social i solidària. En aquest sentit, hi ha cursos de finançament empresarial, gestió de talent, prototipatge i innovació.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram