Districte Nou Barris

El Districte tindrà un guardó per reconèixer la tasca veïnal. Foto: Ajuntament

El Districte de Nou Barris s’ha marcat com a objectiu fer un reconeixement al teixit social i veïnal del districte i ha creat els Premis Nou Barris de l’any. El guardó tindrà una categoria individual, on es triaran el Noubarrienc i la Noubarrienca de l’Any, i una de col·lectiva, dedicada a les entitats. En la categoria individual hi haurà sis persones finalistes (tres homes i tres dones), i en la col·lectiva tres.

Des del Districte expliquen que la creació d’aquests guardons té un doble objectiu. En la seva primera fase, “reivindicar i reconèixer la tasca dels candidats i les candidates” i, en la segona, “promoure la participació del veïnat per tal d’afavorir la cohesió veïnal i el sentiment de pertinença i fomentar d’aquesta manera la implicació ciutadana als barris”.

Les propostes de candidatures es validaran a través d’un secretariat que es crearà i, posteriorment, un jurat format per set persones provinents del teixit associatiu farà la selecció dels finalistes. Finalment, els guanyadors de cada categoria s’escolliran amb una votació popular que es farà a través d’aquesta publicació, Línia Nou Barris, el mitjà col·laborador dels premis. Els guardons s’entregaran el maig de l’any que ve, durant la Festa Major.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram