Ciutat Meridiana és un dels barris amb pitjors xifres d’aquestes últimes setmanes. Foto: Línia Nou Barris

Els barris de la zona nord del districte són els que presenten unes pitjors xifres d’afectació de la pandèmia de tota la ciutat si es miren les estadístiques dels últims 10 dies. Els pitjors registres són a la Trinitat Nova, Verdun, Ciutat Meridiana, Torre Baró i les Roquetes. Que no siguin del districte, només hi ha dos casos on la situació també és molt complicada: la Marina del Prat Vermell (Sants-Montjuïc) i la Maternitat i Sant Ramon (Les Corts).

Mentre que la mitjana de Barcelona dels últims 10 dies ha estat de 439 positius per cada 100.000 habitants, en aquests cinc barris la incidència ha estat molt més alta. El barri amb una afectació més gran és la Trinitat Nova, on hi ha hagut 704 casos per cada 100.000 habitants. En segon lloc hi ha Verdun, on la mitjana és de 664 casos per cada 100.000 veïns, mentre que a Ciutat Meridiana la xifra és de 620. Tot seguit hi ha les Roquetes, amb 582 positius per cada 100.000 persones i Torre Baró on la xifra és de 578. De la part baixa del districte, el Turó de la Peira és el barri amb una situació més complicada, amb 529 casos per cada 100.000 persones durant els últims 10 dies.

Pel que fa a la resta de barris del districte, les xifres són similars a la mitjana de la ciutat. Alguns barris estan lleugerament per sobre, com ara Can Peguera, Porta o Vilapicina i la Torre Llobeta i d’altres una mica per sota, com per exemple la Prosperitat, la Guineueta o Canyelles.

WhatsAppEmailFacebookTwitterTelegram