El temporal va provocar la caiguda d’un arbre a Tiana. Foto: Twitter (@JuntsTiana)

Les fortes pluges dels darrers dies han afectat especialment Montgat i Tiana. La tempesta del cap de setmana, sobretot a la nit de dissabte i diumenge, va afectar diversos carrers dels dos municipis i fins i tot va obligar a tallar els accessos d’ambdues localitats per la presència de sorra i pedres a les vies.

A Tiana va provocar desperfectes també a l’enllumenat. Un arbre va caure al carrer Cruspinera a causa del vent i es va endur el cablejat de la llum. Això va comportar també que caigués un pal de llum i es tallés la carretera BV5008. Van haver d’intervenir-hi els bombers, els serveis tècnics municipals i la Policia Local per solucionar la situació.

A Montgat, en canvi, la pluja va suposar canvis importants en les activitats culturals programades per a aquesta setmana. Els actes de Montgat 1705, programats per a dimarts, es van haver de traslladar a demà a causa de la pluja. A més, el festival Enrroka’t, que es va celebrar dimarts, va haver de canviar la seva ubicació, de la platja a la Sala Pau Casals.