ciba

Acte inaugural del curs Plans d’Igualtat. Foto: Ajuntament

La Ciba ha acollit la posada en marxa de la segona edició del curs de Plans d’Igualtat a empreses de l’Escola d’Igualtat. Es tracta d’un projecte de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona per formar, assessorar i acompanyar a les empreses en la formació d’igualtat. En concret, el curs d’enguany es desenvoluparà en col·laboració amb l’equipament colomenc.

“Davant d’aquesta demanda creixent de les empreses per incorporar la igualtat com a eix de la seva governança i amb el convenciment que els plans d’igualtat són un instrument molt valuós per transformar la cultura empresarial, volem formar persones professionals que siguin capaces d’acompanyar i guiar les empreses en l’aplicació transversal de la igualtat com a eix vertebrador de totes les decisions”, expliquen des de l’organització. Les persones que participin en el curs treballaran en la diagnosi i en el disseny d’un pla d’igualtat de la seva empresa i aprendran com aplicar la perspectiva de gènere en la seva activitat professional.

Una ciutat més competitiva

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha destacat la importància que té per a la ciutat acollir a la Ciba cursos com el de Plans d’Igualtat. “Considerem que per les empreses, en clau reputacional, és importantíssim, però també ens ajudarà a treballar amb valors més col·laboratius, millorar la productivitat de les empreses i, per tant, la nostra economia”.

En clau Santa Coloma, afegeix Parlón, contribuirà a “l’increment de les rendes i a ser una ciutat més igualitària i competitiva”.