ERC Barcelonès Nord

Habitatge, seguretat i mobilitat són alguns dels reptes destacats pels candidats d’ERC. Foto: ERC

Els candidats d’ERC a l’alcaldia de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià s’han reunit aquest matí a Badalona per parlar sobre els projectes comuns i de cada municipi. Alex Montornès, Gabriel Rufián i Rubèn Arenas han compartit els reptes del territori que ocupen juntament amb la diputada Ana Balsera. Entre els àmbits que han destacat hi ha la seguretat, l’accés a l’habitatge, la integració territorial i la mobilitat.

Balsera ha afirmat que “la col·laboració entre els tres municipis és clau per a la transformació que volem dur a terme els republicans i les republicanes en l’espai metropolità”. Una idea que ha compartit Montornès, especialment per mantenir connectats els municipis i “garantir una mobilitat de qualitat amb projectes com la L1 i l’allargament del TRAM”.

Rufián, tal com havia anunciat aquest cap de setmana, ha insistit en les millores en matèria de seguretat mitjançant acords amb el Ministeri d’Interior per una coordinació més eficient entre els Mossos i la Policia Local.

Per la seva banda, Arenas ha mencionat el PDU de les Tres Xemeneies i ha afirmat que “Esquerra és l’únic partit que té un projecte clar i compartit per al Baix Besòs que permet aprofitar les potencialitats de les tres ciutats”.