El capità Rafa es va acomiadar després de 6 anys al club. Foto: FSG

Canvi de xip. El Catgas Santa Coloma aparca per uns dies la lliga per centrar-se en un dels reptes més bonics de la temporada: la Copa d’Espanya.

I és que des d’avui, el Quijote Arena de Ciudad Real es converteix en l’epicentre del futbol sala estatal per la disputa de la competició del KO. Els d’Óscar Redondo entraran en acció demà a un quart de 10 de la nit per tancar la ronda de quarts de final contra l’Inter. Els de Jesús Velasco van ser l’últim rival de l’equip en el partit de la vint-i-tresena jornada de lliga que es va jugar divendres passat al Pavelló Nou (1-3) i que va servir per acomiadar Rafa López, que després de sis anys vestit de blanc ha signat pel Barça pel que resta de temporada i les dues pròximes.

La d’enguany és la segona participació consecutiva de l’equip a la Copa (l’any passat l’equip va caure a les primeres de canvi contra el Burela per 4-6 i fa tres temporades també va quedar-se als quarts de final, sent eliminat pel Pozo per 1-5) i els d’Óscar Redondo voldran superar el seu sostre de vidre, tot i que el repte serà majúscul.

Els quarts de final començaran avui amb dos partits (Palma contra ElPozo i Barça contra Magna Gurpea), mentre que demà abans del partit contra els madrilenys es jugarà l’eliminatòria entre Peñíscola i Jaén Paraíso Interior.

En l’últim partit, l’equip va aconseguir resistir l’empenta de l’Inter durant tota la primera part. Rivillos i Pola van situar un 0-2 als primers minuts de la segona part però Salgado va posar-li picant al matx al minut 33. El partit va acabar amb un gol del porter Jesús Herrero sobre la botzina