Els verd-i-negres han mostrat la seva millor versió com a locals. Foto: CJB

El Joventut torna al seu ecosistema favorit. Aquest diumenge, a dos quarts d’una del migdia, els de Diego Ocampo buscaran la tercera victòria de la temporada a casa contra el GBC Guipúscoa, un equip que fins ara suma una victòria més que els verd-i-negres a la Lliga Endesa.

Els de Porfi Isaac arribaran a l’Olímpic amb la moral pels núvols després de la victòria que van aconseguir diumenge passat contra l’Unicaja (71-63) i amb el líder de valoració de la lliga en les seves files, Henk Norel, un vell conegut de l’afició verd-i-negra. El pivot neerlandès és també un dels màxims anotadors de la competició i el millor capturador de rebots, de manera que el partit farà que l’afició pugui gaudir d’un intens duel a la pintura amb Jerome Jordan. Un altre dels homes que caldrà vigilar de ben a prop serà el base hospitalenc Dani Pérez, que està entre el top 7 d’assistents de la competició.

BONA IMATGE A VITÒRIA
I és que el darrer enfrontament de la lliga també va ser contra un altre conjunt d’Euskadi, el Baskonia, en un matx que els alabesos van haver de suar per poder cantar victòria (87-77). La Penya va anar per darrere en el marcador durant tot el partit i va arribar a inquietar l’equip del Fernando Bruesa al tercer quart, quan es va situar a només dos punts al tercer quart (55-53). Tot i això, els de Pedro Martínez no es van deixar sorprendre i van resoldre el matx amb un parcial de 9-0 que va fer impossible la reacció badalonina.