La plantilla, eufòrica després d’haver guanyat un campionat més. Foto: BD

Els Dracs posen el punt final a l’any 2018 de la millor manera: portant un altre trofeu (la Copa d’Espanya) a les seves vitrines. Els badalonins van fer bons els pronòstics que els convertien en favorits i van derrotar els Las Rozas Black Demons per 24-0 en la final que es va disputar al Pedro Escartín de Guadalajara en la reedició de l’última final.

Els d’Óscar Calatayud, però, no van aconseguir la primera anotació fins al segon quart, ja que les dues defenses van ser les grans protagonistes dels primers minuts de partit. Guillem García, després de rebre una gran passada de Sergi Gonzalo, va aconseguir el primer touchdown de la tarda (més endavant Jorge Ruiz aconseguiria tres punts més amb un field goal), però el moment clau del matx serien les dues intercepcions que la defensa badalonina aconseguiria abans del descans. Una d’elles va acabar amb una nova anotació que va col·locar un prometedor 17-0 al marcador al descans.

Al segon temps, amb el partit gairebé sentenciat, Gonzalo tornaria a trobar un altre dels seus companys en l’atac, Albert Pascual, que aconseguiria l’última marca del partit. El defensa Felipe Archilla, autor d’una de les intercepcions del primer temps, va ser escollit com a millor jugador de la final.

Així, el conjunt badaloní torna a demostrar que torna a ser el gran favorit de cara a la Serie A del 2019. El primer partit de la lliga serà el 20 de gener al camp dels València Firebats.