Ventura penetra a cistella en el darrer partit. Foto: David Grau / CJB

La classificació i els resultats de les darreres temporades diuen que serà difícil, però la Penya viatjarà a les Illes Canàries per buscar el primer triomf del curs a la lliga ACB contra l’Herbalife Gran Canària. El partit es jugarà diumenge a la una del migdia.

Els verd-i-negres tindran un avantatge sobre els de Luis Casimiro, la possibilitat de tenir tota la setmana per preparar el matx (el conjunt grancanari va jugar abans-d’ahir un partit de l’EuroCup a Turquia contra el Tofas Bursa). El partit significarà un retrobament amb dos exverd-i-negres, Eulis Báez i Albert Oliver.

LA VICTÒRIA S’ESCAPA
Aquesta primera victòria va estar a prop d’arribar diumenge passat a l’Olímpic, i durant molts minuts va semblar que seria així, però finalment l’equip va perdre contra el Tenerife (73-76).

Els d’Ocampo van aconseguir dominar el partit durant la primera meitat, anant de menys a més, però imposant un gran ritme i al segon parcial va aconseguir una renda de 14 punts (29-15). Els visitants van reaccionar, però el conjunt badaloní va marxar al descans guanyant per vuit (41-33).

El partit es va començar a decantar gràcies a tres triples seguits de Tim Abromaitis, que van col·locar els de Nenad Markovic per davant en el marcador. El resultat ja es mantindria pràcticament equilibrat fins a la botzina final. La Penya va tenir l’última possessió, amb opcions per forçar la pròrroga, però la defensa tinerfenya va poder evitar els triples de Richard i de Kulvietis.