La primera imatge del pivot amb la seva nova samarreta. Foto: CJB

Reforç de pes per al joc interior de la Penya. Dilluns passat el club va anunciar l’arribada del jamaicà Jerome Jordan, que ha signat un acord amb l’entitat fins al final d’aquesta temporada.

El pivot caribeny, de 30 anys, té experiència a l’ACB després de jugar la recta final del curs passat al Sevilla (on va presentar una mitjana de 8,2 punts i 3,9 rebots per partit) i també ha format part dels dos equips de Nova York de l’NBA, els Knicks i els Nets. Durant la seva presentació, el nou jugador verd-i-negre va mostrar-se “molt content de formar part del Joventut” i va assegurar que està “preparat per fer qualsevol cosa que pugui per ajudar l’equip”. Jordan podria debutar amb la Penya diumenge a dos quarts d’una del migdia, quan l’equip rebrà la visita de l’Unicaja.

VICTÒRIA AL NOU CONGOST
S’ha acabat la mala ratxa. Després de cinc derrotes seguides, l’equip va sumar la primera victòria del curs diumenge passat al derbi contra el Manresa (81-85). El partit va tenir un nom propi, el d’Albert Sàbat (26 punts amb un 6 de 8 en triples, que li va servir per ser escollit MVP de la jornada). El de Llagostera i Luka Bodanovic (19 punts) van anotar més de la meitat de punts de l’equip, que va dominar el matx des del salt inicial.

La Penya va avisar de les seves intencions amb un parcial inicial de 0-9. Els manresans van despertar minuts després, però el Joventut va aconseguir una renda de vuit punts que va mantenir al descans (36-44).

L’equip va continuar com una piconadora després de la pausa i va arribar a gaudir d’una renda màxima de 17 punts (42-59) que els locals van poder maquillar al final del tercer període. Els fantasmes de l’últim quart van reaparèixer i el Manresa es va situar només a dos punts, però Bogdanovic va tranquil·litzar els ànims i l’equip va poder tornar a casa amb el primer triomf del curs.

A LA FINAL DE LA MINICOPA
L’infantil A serà a la fase final de la Minicopa al febrer a Vitòria. L’equip va derrotar el CB Fuenlabrada (82-71) en el partit decisiu per aconseguir la classificació per als partits per al títol. Els altres equips que la disputaran seran el Madrid, el Baskonia, l’Unicaja, el Betis, el Manresa i l’UCAM.