L’equip va fer que el líder hagués de suar de valent per guanyar. Foto: CJB

Gran partit del Joventut tot i les baixes d’Albert Miralles i Ousmane Dramé. Tot i la derrota (66-73), diumenge passat l’equip va plantar cara al totpoderós València Basket. La direcció d’Albert Sàbat, la potència de Brandon Paul i la versatilitat al joc interior de Goran Suton van ser les notes més positives d’un equip que, malgrat haver perdut els darrers dos partits, recupera les bones sensacions.

El marcador al descans era de 31-30 després d’una primera part tremendament igualada. Les defenses van dominar el primer quart, mentre que tots dos equips van lluir molt més en la parcel·la ofensiva en el segon període.

Després del descans va aparèixer l’aler nord-americà John Shurna, que amb tres triples va aconseguir situar els valencians amb una renda favorable de 9 punts, però Paul es va carregar l’equip a l’esquena i a base de penetracions i de tirs lliures va tornar l’equip al partit. Una esmaixada a una mà va situar l’equip a un punt (64-65) a cinc minuts per al final, però el València, molt solvent en defensa en el tram final, va sentenciar el partit.

EL PLANTER DEMANA PAS
Aquest cap de setmana l’ACB s’atura per la disputa de la Copa del Rei a la Corunya. La Penya no la disputarà i per tant el primer equip gaudirà d’uns dies de descans, però l’infantil A sí serà a Galícia per disputar la Minicopa.

Els de David Jimeno són al grup B de la competició, juntament amb Obradoiro, Gran Canària i València. Els verd-i-negres disputaran un partit demà i dos durant el dia de dissabte. Si queden primers de grup, jugaran la final diumenge al migdia.