Rakovic va debutar amb la samarreta verd-i-negra. Foto: CJB

Alberto Abalde va ser el gran protagonista de la vuitena victòria de la temporada de la Penya. El jove aler gallec va ser el referent ofensiu de l’equip en el triomf en el duel de planters contra Estudiantes (75-58).

El partit no va començar a decantar-se fins al segon quart. El joc interior del Joventut es va imposar al triangle Salgado-Brizuela-Rey dels madrilenys i a poc a poc la Penya va anar obrint distància al marcador. Un dos més u d’Abalde poc abans del descans va situar el 32-26 al final del segon període.

El ritme d’anotació va augmentar a la represa i la defensa de Suton i Vidal ajudava a recuperar pilotes per començar a llençar contraatacs. Quan va acabar el tercer quart, el Joventut gaudia d’una renda d’11 punts que feia pensar que la victòria es quedaria a l’Olímpic. Només un daltabaix podia evitar-ho.

A més, a l’últim període va emergir la figura d’Abalde. Tres triples consecutius en menys de dos minuts van sentenciar el partit i van convertir els minuts finals en un tràmit. Mallet es va sumar a la festa amb un 100% d’efectivitat en els llançaments des de la línia de tres punts.

Diumenge a les 12:30h els de Salva Maldonado jugaran a la pista del CAI de Saragossa.