L’alegria es va desfermar al Municipal del Besòs. Foto: Twitter (@CuervosCataluna)

El futbol colomenc va viure un cap de setmana molt intens, que va acabar amb una gran alegria i una tristesa. La cara agradable va ser l’ascens de la Grama, que després de 25 anys sense aconseguir-ne cap torna a Segona Catalana, mentre que el CF Singuerlín tornarà a jugar a Tercera després de perdre la seva eliminatòria pel valor doble dels gols fora de casa.

EXHIBICIÓ I ASCENS
Sobre el paper, els qui ho tenien més a tocar eren els de Remo Forzinetti, que ja havien guanyat a Terrassa contra el Can Parellada (0-1) i que va rematar la feina diumenge passat al Municipal del Besòs contra els vallesans (5-0). Més de 1.500 persones van convertir l’estadi en un fortí on els colomencs van deixar clar que no deixarien escapar l’oportunitat d’assolir l’ascens.

Així, en només 23 minuts, els de Forzinetti ja havien marcat dos gols gràcies al ‘9’, Alberto Pérez. El davanter centre va exhibir un domini aclaparador en el joc aeri i gràcies a dues rematades incontestables va encarrilar el matx. Baby s’encarregaria de sentenciar el matx amb un altre doblet abans del descans. El primer va arribar al minut 34, aprofitant un refús del porter, mentre que el segon va ser el millor gol del partit, una canonada a l’escaire després d’aprofitar una assistència a l’esquena de la defensa.

La segona meitat, doncs, van ser 45 minuts de celebració que va tenir el premi del cinquè, de Maxime Boschy, amb un altre cop de cap al minut 86.

AMB LA MEL ALS LLAVIS
L’altre focus d’atenció era a Llefià (el partit es va jugar a Badalona per la clausura del camp de Can Zam) va ser l’intent de remuntada del Singuerlín, que després de perdre a Roda de Ter (2-0) es va quedar sense l’ascens pel valor doble dels gols a domicili (3-1).

A més, Giraldez va marcar un golàs al minut 4 que donava esperances a l’equip, una il·lusió que no va desaparèixer ni quan els del Bages van empatar al minut 22. Els de Carlos Gómez van respondre al 28 amb un gol de Damián Contreras i al 61 va arribar el tercer de penal, de les botes de Xavi Sánchez, però el Roda de Ter va resistir l’empenta dels colomencs, que tornaran a buscar l’ascens la temporada que ve.