El Seagull va trencar una mala ratxa de dues derrotes seguides. Foto: CES

Les gavines van volar més alt al derbi. El Seagull va derrotar el Sant Gabriel (2-3) diumenge passat al José Luis Ruiz Casado. Les badalonines es retroben amb la victòria després de dues derrotes consecutives, mentre que les adrianenques han de continuar mirant de reüll la zona baixa després de 17 jornades.

Els dos primers gols va ser molt matiners. Un córner servit des de la banda dreta de l’atac badaloní al minut 5 va caure a peus de Xènia que va inaugurar el marcador gràcies a la passivitat de la defensa del Sangra. Sense temps perquè les jugadores de Carlos Romero es refessin, les gavines van fer la segona picada. Al minut 15 quan, després d’una altra jugada a pilota aturada, Laura Rey va tenir tot el temps del món per controlar l’esfèrica i superar Noelia de vaselina. Només Tania Moyano amb dues rematades desviades, va donar la cara pel bàndol local.

El Sangra va aconseguir retallar distàncies després del descans. Abril i Júlia van avisar abans de l’1-2, que va arribar al minut 69. Abril va aprofitar una pilota escopida pel travesser per donar-li emoció als últims 20 minuts.

Però l’esperança només va durar 13 minuts. Les de Jordi Ferrón van aprofitar una nova jugada d’estratègia per sentenciar el matx amb una rematada potent de Mar. Mónica Orteu va fer el 2-3 en el temps afegit i, tot i que les adrianenques encara van gaudir d’una ocasió per empatar, el marcador ja no es va bellugar.

Els dos equips jugaran aquest diumenge al matí. El Sant Gabriel afrontarà un desplaçament al Municipal de Son Sardina, a Palma, a tres quarts de 12 del matí. Per la seva banda, el Seagull rebrà el setè classificat, el CF Pallejà. Les del Baix Llobregat visitaran Montigalà a les 12 del migdia.