Paul va tornar a ser el màxim anotador de l’equip. Foto: BZ

Un segon quart nefast va costar el partit al Joventut. Els verd-i-negres van patir l’onzena derrota de la temporada diumenge passat al pavelló Príncipe Felipe contra el CAI de Saragossa (94-83).

El pla de Salva Maldonado va funcionar durant els primers minuts. L’equip va entrar endollat al partit i va anotar cinc triples al primer quart que situaven un 15-22 força prometedor. Durant els primers minuts del segon període va continuar la mateixa dinàmica però Andreu Casadevall va fer uns canvis al seu equip, tant en atac com en defensa i el matx va fer un gir de 180 graus.

De la mà d’un sensacional Tomás Bellas (33 de valoració, MVP de la jornada) el CAI va aconseguir un parcial de 22-3 en els darrers sis minuts de la segona part que capgiraven el resultat (l’electrònic mostrava un 46-39 al final del segon quart).

La distància no era impossible de remuntar i els verd-i-negres van intentar tornar a connectar-se al partit, però novament els locals van obrir escletxa en el marcador al final del tercer quart. Els aragonesos gaudien de 12 punts d’avantatge, uns guarismes que els d’Andreu Casadevall van aconseguir mantenir per adjudicar-se una victòria que els permet allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

Aquest diumenge l’equip haurà d’afrontar un dels partits més difícils de la segona volta. El València Basket, que fins diumenge passat estava invicte a la lliga, visitarà l’Olímpic.