L’equip va merèixer la classificació al Fernando Torres. Foto: CFF

El CF Badalona s’ha quedat a les portes de la glòria. Els de Manolo González no van remuntar l’1-2 de l’anada i tot i guanyar (0-1) ahir a la tarda a Fuenlabrada. El valor doble dels gols fora de casa ha evitat que l’equip jugui la final de la Copa RFEF.

L’equip sabia que necessitava, com a mínim, dues dianes per capgirar l’eliminatòria (o per forçar la pròrroga si el Fuenla marcava), de manera que els escapulats van bolcar-se contra la porteria d’Isma Gil i Carlos Calvo i Bruno Vinícius van ser els més actius, tot i que no van poder concretar les seves rematades. El Badalona dominava l’esfèrica i portava el pes del partit, però els minuts passaven i el Fuenlabrada, ben plantat, no patien gaires problemes i en dos minuts va tenir una doble ocasió. Al 33, amb una rematada a la mitja volta d’Almagro que va sortir llepant el travesser d’Arellano i pocs segons després amb un xut de Fran Pérez que va picar contra el pal. Després d’aquest avís dels homes d’Antonio Calderón, el Bada va recuperar la iniciativa, però sense inquietar massa Gil.

La tornada al camp després del descans va coincidir amb els millors minuts dels locals, que van tenir el seu moment més perillós amb rematada de Borja i de Paco Candela. Però els de Manolo González van saber reconduir la situació i Calvo va estar a punt d’inaugurar el marcador amb un xut de falta marca de la casa al minut 52. Però al 69 el Bada va veure com el seu domini tenia recompensa i Moha situava l’equip a un gol de la final definint gairebé a plaer un contraatac que va iniciar Iván Guzmán i que també va passar per Bruno.

L’escenari del partit va canviar radicalment, ja que un gol feia fora el Fuenla i classificava el Badalona. Els nervis es van apoderar dels locals, que anaven fent passes enrere a mesura que els minuts passaven. El Badalona va merèixer el segon, perquè Calvo, Agus Alonso, Bruno i Gerard Oliva van disparar amb tot contra la porteria de Gil, però la manca d’encert i les aturades del porter de Vallecas van evitar que el Badalona aconseguís una classificació que, especialment durant el partit d’ahir a la tarda, va merèixer sobradament.

VISITA A ALCOI
Amb la Copa RFEF ja enrere, l’equip descansarà demà i divendres començarà a preparar la visita de diumenge a Alcoi.

Manolo González va voler rebaixar l’eufòria que es respira a la ciutat després de la victòria de diumenge passat contra el Vila-real B. “Ens equivocaríem si penséssim que hem fet un pas decisiu, queda molt encara”, va assegurar el tècnic després de derrotar el filial groguet. I bona part d’aquest “molt” passa per la visita al Collao, on els locals no han perdut cap partit aquesta temporada (10 victòries i 3 empats). L’Alcoià només ha perdut tres partits i suma 54 punts, set més que el Badalona.