Malgrat l’horari del matx, l’afició va donar suport a l’equip. Foto: CFB

L’accés a la final de la Copa es complica. El CF Badalona va perdre per la mínima ahir contra el Fuenlabrada (1-2) en l’anada de les semifinals de la Copa Federació i haurà de remuntar al Fernando Torres si vol lluitar per aixecar el títol.

González va aprofitar el partit intersetmanal per tornar a fer servir el fons d’armari. Arellano va substituir Morales sota pals i també van formar part de l’onze homes com Agus Alonso o les dues darreres incorporacions, Carlos Indiano i Carlos Calvo.

Els escapulats van començar dominant i les millors ocasions del tram inicial del partit van ser per a Iván Guzmán i per a Alonso, que va fallar sol davant del porter quan l’afició ja cantava el gol. Però a la tercera va anar la vençuda i al minut 28 Sergio Maestre va aprofitar un servei de falta mil·limètric de Carlos Calvo per batre Isma. L’alegria, però, va durar pocs minuts i en la primera aproximació amb perill dels visitants, l’extrem Fernando Velasco va restablir l’empat al 35 de la primera part amb un xut llunyà precís. Abans del descans, Gerard Oliva va tenir una oportunitat molt clara per tornar a avançar el Bada, però la rematada del davanter de Riudecanyes va sortir massa desviada.

El partit va acabar de complicar-se a la segona part. El Fuenla va avisar amb una doble ocasió al minut 3 de la represa que va aturar Arellano, però al 50 Cristóbal Márquez no va fallar i va fer el segon dels madrilenys amb un altre xut llunyà. A l’equip se li va obrir una escletxa per l’esperança al minut 60, quan els visitants es van quedar amb 10 homes després de l’expulsió de Luis Milla, però tot i que Musa i Oliva van ser els més incisius, l’equip no va saber trencar el cadenat plantejat per Antonio Calderón i haurà de remuntar.

Ara, però, toca canviar el xip novament i començar a pensar en la lliga, on l’equip defensarà la quarta posició que torna a ocupar després de guanyar diumenge passat a la tarda al Rico Pérez contra l’Hércules (1-3) gràcies als gols de Sandro, Lao i Oliva.

L’equip gaudirà avui d’una jornada de descans i tornarà a la feina demà a la tarda per preparar el partit de diumenge contra un altre dels equips que aspiren al play-off, el Vila-real B. Els groguets són sisens amb 41 punts, tres menys que el Badalona, però el seu rendiment lluny de casa baixa molt i el mini submarí només ha aconseguit 12 punts en 12 jornades a domicili.