Els escapulats continuen invictes a la lliga. Foto: RCDE

El Badalona també sap guanyar amb èpica. Els escapulats van patir de valent dissabte passat però van aconseguir trencar una ratxa de 10 anys sense guanyar a camp de l’Espanyol B (2-3).

Manolo González es va plantar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb una defensa de tres centrals, donant tota la banda a Grima i Musa. El sistema va sorprendre els periquitos i el Badalona va gaudir de les millors oportunitats en el tram inicial del partit. Iván Agudo i Musa van tenir les millors ocasions del primer temps i el jugador cedit pel Nàstic va fer el primer gol al minut 44 des del punt de penal. En aquella jugada l’Espanyol es va quedar amb un 10 homes per l’expulsió de Iago.

Els escapulats van aprofitar la inèrcia positiva del final del primer temps i al minut 6 de la represa Agudo li va pispar la cartera a Lluís López i amb un toc suau va superar Ualoloca. El matx va entrar en una fase letàrgica en la qual el Badalona va poder sentenciar, però va ser el filial blanc-i-blau qui va retallar distàncies amb un gol de Carles Soria al 82. Tot i això, el Badalona va mantenir el cap fred i Bruno, que havia entrat al minut 68, va tornar la diferència de dos gols al marcador en la jugada següent. L’Espanyol es va llençar a la desesperada contra la porteria de Morales, que també va posar el seu granet de sorra a la victòria aturant un penal a Rufo al minut 87. Tot i això, els de David Gallego van tornar a entrar al partit gràcies a un cop de cap de Chávez al minut 89. La sort es va aliar amb el Badalona al 93, quan l’últim xut de Rivas va sortir fregant el pal.

La lliga no s’atura i l’equip lluitarà per continuar amb la seva bona dinàmica demà passat a tres quarts de 6 de la tarda al municipal de Montigalà contra el CD Ebro de Saragossa.