Salgado, eufòric, celebra la victòria. Foto: FSG

Campanada al Pavelló Nou. Abans-d’ahir David va tornar a derrotar Goliat i el Catgas Santa Coloma es va classificar per als quarts de final de la Copa del Rei deixant fora de combat un dels equips més potents del futbol sala estatal, l’Inter (4-2). D’aquesta manera, els colomencs es prenen una petita revenja després de la derrota patida contra els madrilenys de fa dues temporades i trenquen una mala ratxa contra els d’Alcalá de Henares que es remuntava a l’any 1999.

Per veure gols, però, l’afició va haver d’esperar fins a la segona meitat. El capità, Rafa López, va marcar el primer de la nit quan els equips només feia un minut que els equips havien tornat del descans. El gol va esperonar l’equip, que va estar a punt d’aconseguir el segon amb una ocasió de Corvo, però va ser el capità madrileny, Carlos Ortiz, qui va retornar la igualtat al marcador al minut 28. El partit va entrar en una espiral de bogeria amb ocasions claríssimes a les dues porteries, però la fortuna va somriure el Catgas. Sergio i Salgado, en només quatre minuts, van situar el 3-1 al marcador. Jesús Velasco va reaccionar donant entrada al porter-jugador i Daniel va posar l’ai al cor als colomencs quan va fer el 3-2 quan faltaven 36 segons. Tot i això, Salgado va tornar a marcar amb el temps gairebé exhaurit per fer esclatar d’alegria el Pavelló Nou.

DEMÀ TORNA LA LLIGA
La competició no s’atura i només tres dies després del matx contra els madrilenys, els d’Óscar Redondo tornen a pensar en la lliga.

L’equip haurà d’oblidar l’eufòria per afrontar el matx de la sisena jornada de lliga contra el Palma Futsal. Els balears són una de les grans sorpreses del campionat i ocupen la primera posició en solitari amb 13 punts després d’haver guanyat quatre partits (tres d’ells a domicili) i haver empatat un, mentre que el Catgas ha guanyat un partit i ha empatat dos dels que ha jugat al Pavelló Nou. La temporada passada els enfrontaments directes entre mallorquins i colomencs es van saldar amb dos empats (2-2 a Son Moix i 5-5 a Santa Coloma).