Rescia encara Ricardinho i Rafael Rato. Foto: FSG

El somni del Catgas Energia Santa Coloma passa per Torrejón de Ardoz. Els d’Óscar Redondo afrontaran demà passat el segon partit de l’eliminatòria dels quarts de final del play-off pel títol de la Divisió d’honor de futbol sala i visitaran el pavelló Jorge Garbajosa de la ciutat de la Comunitat de Madrid amb la comoditat que dóna haver aconseguit una victòria en el primer partit de l’eliminatòria, que es va jugar diumenge passat al Pavelló Nou.

Els colomencs busquen la proesa d’eliminar el vigent campió d’Europa, un dels millors equips dels últims temps, i saben que, si perden el partit de dissabte, encara tindrien una nova oportunitat de culminar el somni i de plantar-se a la semifinal, continuant així la seva lluita pel títol. I és que gràcies al triomf en el primer partit de la sèrie, tota la pressió és per a l’equip de Jesús Velasco (si és que abans no la tenia) que no es pot permetre una nova derrota contra el Catgas.

Els colomencs han començat la setmana amb dos dies de descans que Redondo va concedir als seus jugadors. “Els penals ens van donar la victòria però jo estaria igual d’orgullós si haguéssim perdut en els 40 minuts de partit o en la pròrroga”, va explicar el tècnic en la seva compareixença davant dels mitjans tot just després del primer partit de la sèrie. “L’actitud dels jugadors i la forma en què hem jugat contra el millor equip del món valen molt més que qualsevol resultat”, va afegir un Redondo exultant. “Hem fet un pas per creure que és possible passar a la següent ronda. Som conscients de la dificultat però estem una mica més a prop d’aquest objectiu”, va concloure.

Des d’ahir l’equip prepara el partit de dissabte a les 2 del migdia (es podrà seguir en directe i en obert per Teledeporte), però si fos necessari, el tercer i definitiu matx es jugaria novament al Jorge Garbajosa diumenge, a un quart de cinc de la tarda i també amb les càmeres d’aquest canal de Televisió Espanyola.

En la resta d’eliminatòries de quarts, el Barça Lassa va guanyar per 2-5 a la pista del Palma, ElPozo va superar el Peñíscola per 1-4 i el Magna Gurpea va derrotar el Jaén a casa per 3-2.

SUPORT DE L’AJUNTAMENT
L’alè de l’afició, el sisè home, pren una importància especial en partits tan exigents com el que s’ha de jugar a Torrejón i, per això, l’Ajuntament ha sumat forces amb el club i assumirà les despeses del desplaçament i del preu de les entrades per al partit (o els partits) que l’equip hagi de jugar a la Comunitat de Madrid. Des de diumenge i fins ahir, tothom que volgués acompanyar l’expedició colomenca podia reservar la seva plaça per ser a un autocar que sortirà des de Santa Coloma a les 4 de la matinada del mateix dissabte.

VICTÒRIA AL PAVELLÓ NOU
46 minuts frenètics amb final feliç. Així es pot definir el partit que es va jugar diumenge passat al Pavelló Nou i que, tot i que va acabar en empat, va resoldre’s favorablement per al Catgas en els llançaments des del punt de penal.

Després d’una primera part sense gols, Rivillos va avançar l’Inter al minut 28, però Corvo va restablir l’empat quan només faltaven cinc minuts per a la botzina final. La pròrroga no va servir per decantar el marcador, de manera que el vencedor es decidiria des dels sis metres. Novament Corvo, Salgado i Sepe van marcar per al Catgas, mentre que per als visitants només ho va fer Ricardinho.