Escapulats i alacantins van empatar a zero el curs passat. Foto: CFB

Test de nivell. Aquest diumenge a les 5 de la tarda, el CF Badalona rep la visita d’un històric en hores baixes, l’Hércules CF, amb la intenció de continuar amb la seva imbatibilitat a la lliga. Serà el partit més exigent d’aquest primer tram de la temporada, contra un rival directe (els de Luis García Tevenet són setens amb nou punts, només un menys que el Badalona) que arriba amb la moral pels núvols després del recital ofensiu que van protagonitzar al Rico Pérez (5-0 contra l’Eldense).

El matx, però, es planteja molt diferent. Un Badalona sòlid com una roca (només tres gols encaixats en sis partits) voldrà continuar el seu idil·li en els partits com a local en un dels seus darrers partits a Montigalà. Els homes més destacats del conjunt alacantí són el porter Chema (l’oriolà té experiència a Primera), els migcampistes Javi Flores i Miguel Ángel Nieto i el davanter Berrocal. Tot i això, el curs passat, escapulats i alacantins van empatar sense gols a Montigalà.

FINAL ENCARRILADA
Pas de gegant cap a la fase final de la Copa Federació. El Badalona va aconseguir una victòria contundent ahir a la Pobla de Mafumet (0-2) gràcies a dos gols de Gerard Oliva i Moha abans del descans.

Manolo González, que ahir complia 100 partits a la banqueta escapulada, va fer les habituals rotacions per donar minuts a tots els seus homes i va alinear d’entrada Iván Guzmán, que s’havia perdut els darrers partits per molèsties a la cuixa. Aquesta, però, va ser la primera nota negativa del partit, ja que l’extrem va tornar a notar dolor i va haver de ser substituit poc després del primer quart d’hora de joc.

L’equip va controlar el matx amb certa comoditat durant el segon temps, tot i que Arellano va haver d’evitar dos gols dels locals. Oliva va veure una vermella directa al minut 87 que evitarà que pugui jugar el partit de jornada, que també es perdrà Robusté, que va ser expulsat a la semifinal contra el Vilafranca.