El Bada ha encarrilat l’eliminatòria. Foto: CFB

Exhibició en atac i candau en defensa. El CF Badalona va mostrar la seva millor versió i va donar un cop definitiu ahir a la tarda en la semifinal de la fase catalana de la Copa RFEF. Els de Manolo González van passar per sobre del Vilafranca (3-0) i només un accident majúscul a la capital de l’Alt Penedès deixaria l’equip fora de la final.

L’inici del partit va ser fulgurant i tot just al segon minut de partit Víctor va avançar el Badalona. Els visitants van trigar a reaccionar a la diana escapulada, tot i que Medina i Via van buscar amb insistència la porteria d’Arellano.
Els penedesencs insistien, però la pólvora era badalonina i quan el rellotge marcava el minut 30 Canelada va duplicar la renda de l’equip. La diana del lateral esquerre va ser l’última acció perillosa per part dels dos equips abans del descans.

El millor, però, encara havia d’arribar i no va trigar gaire. Al minut 7 de la represa, Bruno Vinícius va recuperar la pilota i va sortir al contraatac i va fer una passada a Sandro, que amb un gest tècnic sensacional i una enorme sang freda va fer el tercer de vaselina. Els visitants van poder retallar distàncies amb una falta, però Arellano va evitar el gol d’Oribe.

L’equip pensa ja en la quarta jornada de lliga. El matx, contra l’Espanyol B, serà demà passat a dos quarts de 7 de la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

EXEMPTS A LA COPA CATALUNYA
Per altra banda, abans-d’ahir es va fer el sorteig de la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya. El Badalona va quedar exempt d’aquesta ronda i s’enfrontarà a una de les semifinals del torneig al guanyador del partit entre l’AE Prat i el Girona FC.