L’equip haurà de sentenciar l’eliminatòria a casa. Foto: Twitter (@AJurado)

El Badalona va complir la màxima que diu que, en una eliminatòria, empatar a gols fora de casa és un bon resultat i torna a casa amb un 2-2 del partit d’anada dels setzens de final de la Copa Federació contra el Poblense.

Com ha estat habitual en rondes anteriors, Manolo González va aprofitar per donar minuts a tota la plantilla i l’equip va presentar novetats com Arellano sota pals o el debut d’Alonso en un onze inicial. El tram inicial del partit, però, va ser per al conjunt de casa, que es va avançar amb un gol de Pons al minut 20. Lluny d’arronsar-se, els badalonins van estirar línies buscant la porteria pobletana i abans del descans va capgirar el marcador; Sergio Maestre, després d’una jugada assajada i Musa al minut 45 de córner directe van fer que l’equip marxés als vestidors manant en el resultat.

Tot i això, el conjunt d’Óscar Troya va bolcar-se contra la porteria d’Arellano i quan només s’havien jugat cinc minuts de la represa, Agus va aconseguir marcar l’empat a dos definitiu. Durant el partit, González va haver de canviar Alonso i Guzmán per lesió.

El partit de tornada d’aquesta eliminatòria de setzens de final contra els balears es jugarà el pròxim dia 15 de desembre.

DIUMENGE TORNA LA LLIGA
Gairebé sense temps per refer-se, el Badalona, que torna a estar en zona de play-off, rebrà diumenge al migdia la visita del tercer, el Mestalla. El partit significarà la tornada d’Eugeni Valderrama, un dels millors jugadors del curs passat.