La trobada sempre aplega a un bon nombre de persones. Foto: TGMB

El passeig Marítim va tornar a omplir-se de gastronomia cent per cent marinera aquest cap de setmana amb la tercera edició de la Trobada Gastronòmica Marinera, que va aplegar catorze restaurants de la ciutat.

Els locals, que es van instal·lar a l’alçada de la platja dels Pescadors, van oferir una mostra de les seves propostes culinàries amb plats que contenien peix i marisc com a elements principals. La trobada estava organitzada per l’empresa Barnarock, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’objectiu d’aquesta jornada és promocionar la restauració local, destacant especialment la cuina marinera tradicional, amb plats que tenen els productes del mar com ingredients primordials i indispensables.

D’aquesta manera, els negocis van oferir degustacions diverses –a un preu d’entre 2 i 6 euros cada una–, i els visitants, a més de poder gaudir de l’oferta gastronòmica marinera de Badalona, van entrar en el sorteig d’un viatge a Menorca per a dues persones.

Els restaurants participants van ser el O’Marulo, Cat Astur, El racó de la Maria, Can Frai, Río Andarax, Zambra, La Gavina, Escola d’Hostaleria, El Mirall dels encants, l’Aliança del Poble Nou, Pazo Ribeiro, el Badiu del Micaco, Open Càtering i Can Daniel.

A més, la cita va oferir productes com gelats i granissats.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram