Ketama durant el concert a Badalona. Foto: Twitter (@ketamaoficial)

La banda de flamenc-fusió Ketama i el grup andalús de cante per sevillanes Ecos del Rocío van ser els encarregats de posar el punt final a les Festes de Llefià, com a part de la quarta edició del Festival de Música de Gran Sol que va tenir lloc a l’amfiteatre del parc que porta el mateix nom.

El concert de Ketama, que va tenir lloc divendres passat, va ser un dels esdeveniments més esperats de les Festes de Llefià, que van començar l’1 de juny. L’agrupació formada pels germans Antonio i Juan José “El Camborio” Carmona i el seu cosí “Josemi” Carmona va portar a Badalona la seva gira No estamos locos on tour 2019, la qual és la seva gira de reunió després de 14 anys de la seva dissolució.

MÉS DE 3.000 ASSISTENTS
Però van ser els gaditans d’Ecos del Rocío els que van tancar amb força les Festes de Llefià. Els andalusos van reunir més de 3.400 persones a l’amfiteatre del Gran Sol per escoltar les seves sevillanes. El grup format per Miguel González Rizo, Jesús González Rizo, Francisco Izquierdo Granados i Juan Manuel Niño Marín Arroyo va delectar el públic amb els seus èxits i també amb cançons del seu darrer àlbum, Una nueva vida, de 2017.

FI DE LA FESTA
Els concerts van posar fi a les Festes de Llefià, que durant tot el cap de setmana van reunir diverses activitats com danses, sardinades, havaneres i festes infantils obertes a tota la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram